متن استاتیک شماره 54 موجود نیست متن استاتیک شماره 54 موجود نیست
  • 1398/07/21
  • - تعداد بازدید: 21
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

بیشتر بدانیم: تغذیه در سرطان از نگاه یک متخصص تغذیه

بیشتر بدانیم: تغذیه در سرطان از نگاه یک متخصص تغذیه

بیشتر بدانیم: تغذیه در سرطان از نگاه یک متخصص تغذیه

براساس نتایج حاصل از مطالعات عوامل تغذیه ای در بروز حدود نیمی از سرطان ها نقش دارند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه وعلوم غذایی شیراز، رییس دانشکده تغذیه و علوم غذایی، گفت: الگوی صحیح و در مواردی استفاده مدبرانه از مکمل های ویتامینی و املاح به صورت چشمگیری از خطر بروز سرطان می کاهد.

دکتر "محمدحسن افتخاری" حفظ وزن در حد متعادل را نیز از نکاتی عنوان کرد که نقش مهمی در مخالفت از بروز این پدیده ابقاء می نماید.

او دریافت بالای چربی به ویژه چربی های اشباع موجود در گوشت قرمز و فرآورده های حاصل از آن (مثل سوسیس، کالباس...) ، غذاهایی با رنگ قهوه ای تیره یا سوخته مانند گوشت های به شدت کبابی یا سرخ و بریانی شده، چربی های اکسید شده مانند روغن هایی که به دفعات برای سرخ کردن استفاده شود، نیتریت ها و نیترات ها(نگهدارنده های غذایی که برای ایجاد رنگ صورتی به گوشت اضافه می شود) مواد غذایی مانده و کپک زده به ویژه سیب زمینی، بادام زمینی، قارچ، جوانه ها و مصرف نوشیدنی های الکلی را زمینه ساز بروز سرطان معرفی کرد.

استاد دانشکده تغذیه و علوم غذایی در ادامه توضیح داد: مصرف مواد غذایی سرشار از فیبر(غلات کامل، سبوس ، میوه ها، سبزیجات، حبوبات، مغزها)، سبزیجات نارنجی متمایل به زرد یا سبز تیره، سبزیجات خانواده کلم مانند برکلی، کلم دلمه ای، کلم پیچ و گل کلم، آبهای چغندر، هویج مارچوبه و کلم تازه، پیاز و سیر، مواد غذایی سرشار از کلسیم(مانند فرآورده های لبنی کم چرب) و میوه ها و آب میوه های تازه نقش بسیار پر رنگی در جلوگیری از ابتلا به سرطان دارند.

پایان خبر

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده
  • کد خبری : 10831
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید